NEWS

Laura Pausini - World Tour 2018

Sabato, 21 ottobre 2018 - Forest National

2018 is het jaar van de muzikale terugkeer van Laura Pausini. Op 16 maart brengt ze een gloednieuw album uit.

Op 21 oktober concerteert ze in Vorst Nationaal. Na haar uitverkochte wereldtournee in 2016 kondigde Laura Pausini haar terugkeer aan in 2018, met twee concerten – op 21 en 22 juli – in haar geliefde Italië, in het Circo Massimo (Circus Maximus) van eeuwige stad Rome.

Het wordt een bijzondere start voor haar wereldtournee, want ook The Rolling Stones en Bruce Springsteen mochten hier al optreden.
Laura was in 2007 de eerste vrouw die optrad in het San Siro-stadion in Milaan en ze mag die eer ook in Circus Maximus herhalen, met twee historische avonden voor de Italiaanse muziek. Na deze speciale dubbele première toert ze door heel Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, waar ze op 18 december 2017 als coach The Voice Mexico won met haar pupil Luis Adrián Cruz Ramos.

Maar eerst is er dus, als start van dit nieuwe hoofdstuk, de release van haar nieuwe single in januari, die later in 2018 wordt gevolgd door een gloednieuw album. “Ik kan niet meer wachten, ik ben er nu klaar voor. Er wacht me weer een spannende uitdaging. Muziek is mijn leven en binnenkort zal ik met mijn stem, mijn gedachten en mijn hart van me laten horen. Sterker dan ooit.”

Laura is overal ter wereld de populairste Italiaanse zangeres en ze verkocht al miljoenen platen. Na 25 jaar carrière is het tijd voor een nieuw record.

Kaarten kosten 69 en 79 euro.

Condividi su Facebook

ALTRE NEWS

Segui gli eventi più importanti in Belgio